tirsdag den 28. februar 2012

2012-02-28: En strandtur til Callejoncito

I 2010 besøgte vi en strand mellem Las Tricias og Garafía, som vi kaldte Puerto Viejo. Det hedder den på vores kort. Men nu er der kommet et skilt ved afkørslen fra LP-114, som siger "Callejoncito", og på den redningskrans der findes på stranden, står der også Callejoncito.

Man kan køre ned til en parkeringsplads i ca. 140 meters højde, men vi valgte at parkere nær afkørslen fra LP-114 i en højde af 312 m. Vi ville jo også gerne gå lidt. Her er vores rute:

Klik her for at se ruten i Google Earth
På vejen ned til Callejoncito har vi en flot udsigt til den pynt, der hedder Lomada Grande, som vi besøgte i 2010 (se moyn.dk):


Som det er almindeligt på La Palma består stranden mest af sten. I baggrunden kan man se nogle fritidshuse, som er bygget ind i klipperne:


Der var dog en lille plet med sand, hvor vi kunne ligge og nyde solen og lyden af brændingen. Heldigvis var der ingen andre end os:


Inden vi gik tilbage til bilen, gik vi en lille tur op i den kløft, der er lige bag stykket med sand. Det viste sig at være en flot kløft, som kunne minde lidt om de røde "slot canyons" i Arizona og Utah. Dog er klipperne ikke glatte, og det så ud til, at der tit faldt sten ned fra de ujævne klippevægge:


Vi tænkte først på at køre til stranden ved Puerto de Tazacorte, men vi var glade for, at vi valgte denne strand. Den er meget flottere, og vi slap for det mylder af mennesker, der altid er på stranden ved Tazacorte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar