mandag den 6. februar 2012

2012-02-06: Cueva de Agua

GR-130 er en vandrerute, som går hele vejen rundt langs La Palmas periferi. Mellem Punta Gorda og Garafía er der et stykke, som kaldes Cueva de Agua ("Vandhulen"). Stien går her lidt oven for landevejen, LP-114, som den krydser flere gange. Vi havde tænkt os at gå et loop ad GR-130 og tilbage via LP-114. Her er den rute, vi gik:

Klik her for at se ruten i Google Earth
GR-130 går igennem en flot slugt. Her kigger vi ned gennem slugten, hvor vi kan se LP-114, som vi skal følge på tilbagevejen:


Vi kom forbi en hule undervejs. Om den har noget et gøre med navnet "Cueva de Agua" er uvist. Der var i hvert fald ingen vand i den:


Da vi kom ned til vejen igen, havde vi kun gået 3 km, så for at gøre turen lidt længere gik vi ned ad forskellige sideveje og -stier, som vi kom forbi. Fra en af dem havde vi en flot udsigt til Punta Lomada, som vi besøgte i 2010 (se moyn.dk):


Til den anden side kunne vi se Puerto de Garafía, hvor vi var i går. Som I kan se, er vejret blevet varmt nok til at gå i shorts og T-shirt. Det blev en fin lille tur på 8.8 km.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar