onsdag den 8. februar 2012

2012-02-08: Fra Puntagorda mod Tijarafe ad GR-130

I morges regnede det i Garafía, så vi valgte at køre sydpå, hvor der skulle være bedre chancer for tørvejr. Det viste sig at holde stik. Da vi kom til Puntagorda, var det tørt og delvist skyet. Vi gjorde holdt lidt syd for Puntagorda ved "Los Dragos", et udsigtspunkt hvor der står et iøjnefaldende skævt drageblodstræ. Her er der adgang til GR-130, som er den sti, der går hele øen rundt. Vi gik i retning mod Tijarafe. Efter godt 6 km vendte vi om, og på tilbagevejen skar vi et par udsving af ved at gå på landevejen, så hele turen blev på 11½ km:

Klik her for at se ruten i Google Earth
GR-130 går her igennem et beboet område via en kombination af veje og stier. Haverne domineres på denne tid af de blomstrende mandeltræer, som er meget flotte. Her er et godt indtryk:


Undervejs var der mange flotte udsigter ned gennem kløfterne, som der findes et utal af langs La Palmas vestkyst. Her er et eksempel fra Barranco de Garome:


Da vi kom tilbage til huset i Garafía, regnede det stadigvæk. Med håbet om at vejret bliver bedre i de kommende dage, bringer vi her et billede fra terrassen, som blev taget dagen efter vi ankom:


Mellem træerne kan vi se ud over havet mod vest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar