onsdag den 19. oktober 2011

En byvandring i San Miguel

De sidste to dage har der ligget skyer over Tenerife, og det har også regnet lidt af og til. Men her til eftermiddag var vi bare nødt til at komme ud og gå, så vi gik en tur på 8 km i vores nabolag mod vest, som er en forstad til La Orotava, der hedder San Miguel.

El Teide har været skjult bag skyerne det meste af tiden, men undervejs kom toppen til syne, og vi kunne se, at den var belagt med sæsonens første sne. Da vi så det, blev vi meget glade over, at det lykkedes os at komme op til toppen i sidste uge:


Vi gik op ad flere veje i San Miguel, som endte blindt. En af dem endte ved en kløft, og vi prøvede at gå op gennem bunden af kløften, men lige omkring det næste hjørne måtte vi give op, da vi kom til et tørt vandfald:


Husene i nabolaget er meget forskellige. Der er mange flotte palæer, men også mange usle rønner. Her er et billede fra et hus med nogle flotte blomster:


2 kommentarer:

  1. Vi elsker også at tage på familieferie på Tenerife - specielt synes vi om at bo i San Miguel kommune, fordi derfra er det nemt at køre til Las Americas, Teide eller nordpå.
    De seneste år har vi derfor boet på hotellet Ritz Resorts, der samtidigt er et Dansk/Norsk firma, hvilket gør at vi kan få alle informationer på et sprog som vi kan forstå.
    På hotellet kan du vælge mellem lejligheder med køkken og en stor terrasse med udsigt eller du kan også få din egen private villa med pool

    Med venlig hilsen
    Per S Hansen
    Dragør

    SvarSlet
  2. Hej Per,
    Tak for din kommentar. Det er vist ikke den samme San Miguel, vi henviser til. Jeg gætter på, at du snakker om San Miguel de Abona, som ligger på Tenerifes sydøstkyst. "Vores" San Miguel ligger ved La Orotavo på nordvestsiden ved Puerto de la Cruz. Hvis man tager til Tenerife for at vandre, er det det idelle sted at have som base med nem adgang til Teno og Anaga halvøerne, som har Tenerifes mest storslåede natur og de flotteste vandrestier. Desuden er det nemt at komme fra Orotava dalen til Teide via TF-21. Las Americas holder vi os langt fra.

    SvarSlet