torsdag den 9. juni 2011

Fra Yegen til Mecina Bombarón via GR-7

Vejret bliver bedre dag for dag, og den udvikling skulle fortsætte ind i næste uge. I dag havde vi 23°C i Nechite, da vi kom hjem fra vores vandretur kl. 17, hvilket er 3-5 grader højere end de forudsigelser, der fandtes på nettet. Vi gik en tur fra Yegen til Mecina Bombarón ad GR-7. Det var en flot tur, hvor man bl.a. har en god udsigt til det område syd for Yegen som Jeremy Rabjohns kalder "the land of pink and grey". Her er et indtryk, hvor vi kigger ned mod et sted, der kaldes Montenegro:


Stien fortsætter forbi Montenegro og krydser floden Rio Mecina Bombarón, før den klatrer opad igen til byen Golco og derefter til Mecina Bombarón. Her er en udsigt over kløften med Golco til venstre og Mecina Bombarón til højre:


Der var heldigvis en primitiv lille bro over floden. På vejen tilbage holdt vi pause her for at sidde lidt med fødderne i det iskolde vand:


Vi tog også en afstikker ud til en lille kirke (ermita på spansk), som ligger 200 m fra stien i Montenegro. Kirken kan skimtes helt til venstre i billedet:


Der fandt vi bl.a. et morbærtræ, som var fuldt af modne bær.

Stien starter i Yegen i en højde af ca. 1080 m og går ned til ca. 880 m, hvor vi krydser floden, hvorefter den klatrer op til 1200 m ved Mecina Bombarón. Ifølge Google Earth havde hele turen en akkumuleret stigning på godt 860 m. GPSen målte den totale længde til 13.8 km.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar