fredag den 27. maj 2011

"Per aspera ad Adra"

Det var overskyet i morges, og desuden var det på tide at gøre nogle indkøb. Vi havde ikke købt ind siden første dag, hvor vi gjorde holdt i Salobreña undervejs fra Malaga. Vi besluttede at køre til en by, der hedder Adra, og som ligger på kysten. Det så nemlig ud til, at vejret ville klare op fra vest, så vi håbede, at vi kunne få nogle timer med solskin på stranden i Adra. Da vi kom et stykke ned af vejen fra Berja til Adra, stod der et skilt med "Cortado". Vejen var lukket. Der stod ikke noget om, hvordan man kom videre til Adra, men nogle arbejdere på en virksomhed lige før vejspærringen fortalte os, at vi måtte køre tilbage til Berja og via El Ejido til Adra. Det var en omkørsel, som gjorde vejen ca. 20 km længere.

Adra var ikke en særlig tiltalende by. Vi tog kun ét billede, og den industrielle baggrund var ret kendetegnende for byen:


Vi var dog så heldige, at solen kom frem mens vi var i Adra, og vi tilbragte ca. en time på stranden, hvor det også lykkedes Gunhild at tage en svømmetur, selvom vandet var ret koldt. Stranden var temmelig stenet, men vi fandt da et stykke med rimeligt fint sand.

På vejen hjem købte vi ind i Berja. Det skulle blive en rimelig billig ferie, da vi ikke behøver at købe ret meget vin. Vi kan nemlig blive groggy bare ved at gå rundt i huset, hvor der visse steder er temmelig lavt til loftet:


Vi må dog nok indrømme, at vi foretrækker et glas vin fremfor at slå hovedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar