![]() |
Klik her for at se ruten i Google Earth |
Der er godt 1 km ned til bunden, hvor der findes en bygning og en installation, som ikke længere bruges. Det så ud som det gjorde i 2010. Vejen er uden tvivl lavet for at betjene denne aktivitet, hvad den så end har været:
Vi fortsatte nu ned gennem kløften. Det gik fint det første stykke, hvor vi gik i et flodleje af sand. Et stykke nede kom vi forbi et vandrør, som går tværs over kløften. Dette vandrør fortsætter i en akvædukt af beton oven for kløften, og vi har set, hvorledes denne akvædukt krydser andre kløfter langs La Palmas vestkyst:
Længere nede blev kløften smallere, og der var en masse vegetation, som vi skulle igennem. Det værste var, at der nogle steder var fuldt af brombærranker. Flere steder var der små fald, som vi måtte klatre ned ad, men efter ca. 1½ km kom vi til et, som var lidt for dybt. Her er vi på vej op igen over et af de fald, som vi kunne klare:
På vejen op stødte vi på en bjergbestiger, som var i gang med at klatre op ad kløftens væg mod nord:
Gad vide om denne bjergbestiger hører til "Izcagua Grupo Montañero", som vi har læst om på www.izcagua.com?
Flot gået, Abuelos, og JA,- ,,- Det er ingen skam å snu!", en norsk fjeldregel!.....+ Jeg ville tro det må være en vandbrønd der i bunden?! Go' Synda'!
SvarSletTak for kommentaren, Peter. Ja, det kan godt være en vandbrønd, selv om det virker underligt at lave en brønd der, når man har en akvædukt med vand fra bjergene lige i nærheden. Til glæde for danske læsere, kan vi nævne, at det norske "snu" betyder "vende om" på dansk. På denne tur var vi forberedt på, at vi før eller senere ville støde på en eller anden forhindring, så vi blev nødt til at vende om.
SvarSletYou should have said the climber was you...hmmm...then again, maybe not!
SvarSletLad det være en hemmelig - indtil videre.
SvarSlet